Lokum en Turkse lekkernijen voor de Horeca

Als eigenaar van een restaurant, café of hotel wil je alleen het beste voor jouw gasten en bezoekers.
Een onvergetelijke beleving begint bij het aanbieden van een excellente service én heerlijke gerechten.

Daarom laten we je graag kennis maken met onze Lokum. Lokum is een zoet lekkernij van Turkse bodem. Deze lekkernij wordt gemaakt van biologische en vegan ingrediënten, zoals suikerbieten, honing en verschillende soorten noten. 

Turkse lekkernijen voor elke gelegenheid

Onze Turkse lekkernijen zijn ideaal om aan jouw gasten te serveren, bijvoorbeeld bij de koffie of thee, als nagerecht of als welkomstgeschenk.

Wij hebben verschillende smaken Lokum, van frisse Citroen en Munt tot zoete Granaatappel en meer traditionele smaken, zoals Pistache en Hazelnoot. De smaak van alle Lokum is subtiel en authentiek. De ideale manier om jouw gasten positief te verrassen. 

Alleen het beste voor jouw gasten

Liefde en aandacht proef je! Daarom worden onze producten handgemaakt met veel liefde. Onze kwaliteit is al jaren nationaal en internationaal bekend bij een enthousiaste groep klanten. 

De Turkse lekkernijen worden geserveerd tijdens verjaardagen en bruiloften en cadeau gedaan aan vrienden, familie en zakenrelaties. Deze heerlijke en verrassende producten kun je binnenkort ook aanbieden aan jouw gasten. 

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar onze verschillende smaken Lokum? En de andere Turkse lekkernijen die wij aanbieden? 

Neem contact op dan sturen we je graag een proefbox. Proef de heerlijke Lokum én laat jouw gasten genieten!